Kalendarium
 
 
 

Kalendarium

Hos oss händer det mycket!

 

Vi har dansuppvisningar alla lördagar och söndagar i maj, juni fram till midsommar och september, kl 16.00-16.30.

I juni från midsommar, juli och augusti har vi uppvisningar alla dagar utom måndagar.

Tisdag-fredag kl 19.00-19.30 och lördag-söndag kl 16.00-16.30.

 

Vi uppträder på Tingsvallens scen på Skansen, vid regn flyttas uppvisningen till Bragehallen.

 

På julmarknaden dansar vi runt granen på Bollnästorget.

 

Varmt välkommen!

 

Prova på att dansa folkdans

Välkommen att prova på folkdans tillsammans med Skansens Folkdanslag! Vi söker nya dansare och både du som är erfaren folkdansare och helt nya talanger är välkommen! Under två måndagskvällar får du prova på några av de danser som vi har i vår repertoar och träna tillsammans med och under ledning av våramedlemmar i laget.

 

Skansens Folkdanslag har inga reguljära nybörjarträningar, utan nybörjare är under höstterminen välkomna att hänga med på våra vanliga träningar som sker på måndagar i Skånska Gruvan. Dessa två träningar i september är dock helt till för dig som är nyfiken på folkdans eller redan har bestämt dig för att du vill börja dansa.

 

Träningarna äger rum måndagarna 11/9, 18/9 och 25/9 kl 19-20:30. Lokalen är Skånska Gruvan, Rosendalsvägen 14 på Djurgården.

 

Anmäl dig i förväg genom att fylla i formuläret här nedan, eller skicka ett email till skansensfolkdanslag@hotmail.com. Glöm ej att ange vilket eller vilka datum du tänker komma. Dessa träningar är helt kostnadsfria.

 

Ta på dig bekväma kläder som tål att svettas litet i och skor som inte fastnar alltför mycket på slätt trägolv, gärna dansskor om du har.