Dansa med oss

2009-07-30 19.18.23

Bli medlem

Vi är ca 80 aktiva dansare som tillsammans genomför ett 90-tal glada och fartfyllda dansuppvisningar under sommaren. Vi vill gärna bli fler. Just nu söker vi nya killar och tjejer! Vi utbildar dig i våra danser och har du inga förkunskaper så hjälper vi dig. Du behöver inte ha en egen folkdräkt för att dansa med oss. Vi tränar på måndagar och ett fåtal lördagar under höst och vår.

Är du intresserad, eller känner du någon som vill dansa med oss?
Skicka ett mejl till: styrelsenskansensfolkdanslag@gmail.com.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Introduktionskurs i folkdans

Vill du dansa folkdans på Skansen? Skansens Folkdanslag dansar uppvisningar för Skansens besökare hela sommaren. Vi behöver ständigt fylla på med nya dansare och ordnar nu i höst en introduktionskurs i folkdans. Målet med den är att du ska lära dig grunderna för att kunna fortsätta dansa med oss och så småningom dansa uppvisningar med oss.

Vem söker vi?
Vi letar efter pigga, glada och danssugna personer! Danserfarenhet är ett stort plus, men inget krav. Vi har en nedre åldersgräns på 12 år för att få börja träna med oss och 15 år för att få dansa uppvisningar på Skansen. Vi har ingen övre åldersgräns men det är inte bra att ha ett dåligt knä eller likande då vårt tempo kan vara lite högre än i andra folkdanslag.

Var?
Vi håller till på Skansen i Skånska Gruvan med ingång från Rosendalsvägen.

Kostnad
Introduktionskursen kostar ingenting.

Vad behöver man ta med?
Sköna skor att dansa i, gärna med klack och lädersula. Många av våra danser innehåller roterande moment och då är en sula som glider lätt på golvet att föredra.

Anmälan
Låter det spännande?
Anmäl dig genom att maila till
styrelsenskansensfolkdanslag@gmail.com.

Upplysningar
Har du frågor, eller vill veta mer om oss? Ring till Thommas Andersen, 070-514 47 40 eller maila
styrelsenskansensfolkdanslag@gmail.com.

Medlemsavgift

Aktiva medlemmar betalar 200 kr/år, pensionärer 100 kr/år.